torsdag 31 december 2009

"Sibiriska isvindar..." nu får ni ge er!

Jag visste inte vad jag skulle skriva som rubrik idag, typ 96% använder väl "nyår!" eller "nyårsafton" som rubrik just nu i sina blogginlägg. Så vad ska jag skriva? Nyårsaftonskväll...?
Oh my god no. Det gör jag imorgon. Då kan bidraget heta : "Nyårsdagen och ett nytt år har börjat"
Och kallt ska det bli ikväll också, som jag sagt för ett par dagar sen. och som Aftonbladet skriver idag som framsidenyhet. Så nu vet vi. De pratar om "Sibiriska isvindar" och "Rekordkyla". Det låter ju som något min mamma skulle säga. Eller Daniel.

Och tydligen kan vi inte klä oss ordentligt heller, som det står här: "Överdelen ska till nordpolen och underdelen till Hawaii".... Precis så hade jag faktiskt tänkt klä mig ikväll. Rosa strumpbyxor och svart klänning med en massa koftor och jackor över. Strumpbyxorna får räcka. Man kan ju inte gå med jeans under en klänning, det kan väl även en väderexpert som helst förstå!

Sebastian är på besök, förresten. Han ska fira nyår med oss här i Göteborg, och om några timmar åker vi över till Spanky och Edward i deras nya lägenhet i OH(Chalmersslang för Olofshöjd).
Och något annat jag gjort idag är att skicka in ett bidrag från föreningstorget till Argalappen.se. Du får helt enkelt hålla utkik efter när det kommer upp där. Det blir roligt.
Här är den förresten, om någon undrade. Kompis B är en diskmojänggrej som jag aldrig lärt mig. Jag läste beskrivningen om och om igen men fattar fortfarande inte hur man diskar. Det finns tre kompisar, så långt har jag förstått(Jag diskade för hand)

Hela dagen har förresten funderat på om jag ska försöka få till någon nyårskrönika med vad som hänt under året. Jag brukar ju göra sånt... Men.... vad hände egentligen under året? Det känns ju mest som om det bara flutit på.
Tre flyttar har vi hunnit med, så långt är säkert. Vem hinner egentligen så mycket mer?
Jaja, hursomhelst tänkte jag berätta om det imorgon istället. Som en början. Idag får det räcka med att känna till de "sibiriska isvindarna" och de 10 minusgrader vi ska stå ut med här i Göteborg inatt.


(Förra året firade jag tolvslaget på bussen. Det tyckte jag var lite kul.)

Inga kommentarer: