måndag 28 december 2009

På mellandagsrea i Göteborg

I Eskilstuna fick jag till en del shopping, som den rosa koftan jag har på mig just nu(den är underbar, jag borde köpa fler) och ett par mörkturkosa(petrol....?) handdukar från hemtex som var utgående. Och i göteborg fanns fler handdukar, fast i andra storlekar. YES! Äntligen har vi handdukar i riktigt bra kvalitet!
Och idag, när vi kom fram med tåget klockan tolv tog vi oss direkt ut på mellandagsrean här i Göteborg, det skulle vi inte ha gjort.
Först fanns det ingenstans att äta(ALLT var fullt klockan två) så vi fick vandra runt hela stan innan vi var tillbaka där vi började vid domkyrkans sushirestaurang.

Och inte blir det bättre med folkmängden, ju senare det blir desto mer folk. Men då borde det ju betyda att ju tidigare man börjar desto mindre folk? Så... Är vi inne klockan tio imorgon när affärerna öppnar så måste ju det betyda att det är lite folk i nordstan då? Eller? Jobbar folk nu i mellandagarna?
Och här har vi Daniel och Pierre ståendes i spårvagnen. Det var fullt på varje vagn vi klev på, och nya vagnar verkar de ha slutat med helt ut till norrområdena.

Och angående min snödiskussion från tidigare... Här är det is. Överallt i hela Mountainlake(Bergsjön), som Daniel brukar säga. så att man får glida nerför trapporna hållandes i räcket med ett stenhårt grepp, hela tiden rädd för sitt liv(Eller möjligen försöka sätta klackarna i först och halvspringa bredvid i skaren.) Lite grann ångrar jag att jag inte tog med kängorna jag fick av Pierres mamma till Göteborg istället för att skicka dem direkt till Kalmar. Men jag trodde inte jag skulle behöva dem lika mycket här. Och jag kan ju inte ta med mig hur många skor som helst. Men ändå. *Ånger*.....

Nej, nu ska jag bada bubbelbad i Daniels badkar, medan Daniel och Pierre ska spela Dreamcast.

Inga kommentarer: