torsdag 4 mars 2010

i iskylan mot hultsfred

Det är INTE kul att kliva upp klockan 04:08(Exakt då klev jag nämligen upp av rädsla för att inte vakna alls senare.) Klockan 05.14 satte jag mig superstressad i Elin och Emils bil och upptäckte att Pierre hade glömt att fälla upp vindrutetorkarna trots uttryckliga instruktioner från Elin. Som tur är hade det inte snöat. Eftersom jag var så stressad in på morgonen orkade jag heller inte skrapa rent hela rutan utan nöjde mig med det precis framför. Det var lite jobbigt, men med värme på högsta nivån och full fläkt gick det ganska bra efter ett tag.
05.21 springer jag från parkeringen.

”Full fart nu, jag har ju inte bokat biljetten än! Och hur ska jag ta mig till Göteborg? Ingenting fungerar och jag vill bara dö. Kan jag fejka en maginfluensa eller något, kanske? Säga att jag blivit påkörd? Fast varför ska jag vända nu? Nu är jag ju redan uppe.”

Och väl framme är jag jättetrött. Och det är jättekallt. Nu är det paus, det här är bara ännu ett expressmeddelande skrivet från ett stressat huvud som känner att det är många timmar tills hon får lägga sig ikväll. Och egentligen orkar jag inte ens åka till Göteborg.

1 kommentar:

Elin sa...

Men vad fan! Behöver du skrapa rutan så blir ju vindrutetorkarna förstörda om de inte är uppfällda. Jäkla Pierre.