söndag 28 mars 2010

Fototriss nummer sju

Fototrissen idag är nummer sju. Eller sju. Vad som helst så länge ditt tema är sju. Jag gillar ju att vara övertydlig, så det var jag. Sju är en siffra.
Jag köpte mina första tulpaner igår. Jag älskar blommor, men förstod aldrig varför mamma hela tiden köpte tulpaner hem. "De vissnar ju bara?!", sa jag, men nu förstår jag. Tulpaner är vackra. Och mina lila tulpaner passar perfekt med inredningen.
Jag/vi har så otroligt mycket böcker. Jag förstår aldrig varför. Och ingen ordning är det heller, nej, i vår bokhylla blandas nutidens kursböcker med dåtidens kursböcker( som ännu inte hunnit säljas) med kokböcker, drinkböcker och böcker vi bara tycker om och vill ha.Och hur är det med cd-skivor? För mig börjar det bli ett utdaterat format. Jag sitter med mitt spotify premium och är jättenöjd. Jag bryr mig inte om att jag inte äger musiken, den finns ju här! Hur tänker du. använder du dina cd-skivor längre?

Se fler fototrissar på temat sju här.

11 kommentarer:

Rantamor sa...

En bra tolkning på trisstemat sju.
Ja jag förstår inte heller varför man vill ha böcker....jag köper nog dubbelt så många som jag läser ????
Cd..nja jag är jättegammalmodig för jag spelar dom fortfarande och mina vinyl nostalgi med.....är som en känsla....

Ha d gott.

mimmi sa...

det var en bra tolkning av temat .. det var jätte svårt denna gång tyckte jag :)

Ingrid ♥ sa...

Det var en härlig tolkning på dagens tema.
Kram Ingrid

skogsfrun på dal sa...

Snyggt fotat! Eftersom tulpanen är en favoritblomma blir det den bilden ögonen vilar helst på;-) Mina CD-skivor ligger där de ligger, det finns så mycket bra musik lätt tillgängligt på nätet.

Pialotta sa...

Klart jag gör.. använder CD-skivorna alltså.. Spotify och så mycket annat är bra, men jag villl gärna hålla i mina grejer och samlar på hög:)
Jag gjorde som du innan i andra fototeman.. la upp de på hög..:)
Ser du har CCR:)))
Tulpaner är så himla vackra och du ska se sedan när de vissnar ner efter hand så många fina foton du får:)

Jah Hollis sa...

Vacker färg på tulpanerna.
Dessvärre finns ju långtifrån all musik på Spotify. Och det kommer ju fortfarande ut mängder av skivor i cd-formatet, så helt dött är det nog inte. Nerladdning är ju också ett alternativ.

Lisa sa...

sv: Okej! Kunde tänka mig det. Ja men då funkar det säkert superbra på mig, väldigt platthårig och har inte så tjockt hår :)

Mia sa...

Trevlig Triss, tulpanbilden blir min favorit, så läcker färg!
//Mia

Ida [ i d a b a r c k . b l o g g . s e ] sa...

hej! :) vilken fin blogg du har. skulle bli jätteglad om du ville rösta på min bikini som jag gjort på nelly. alla som röstar - länkar jag i min blogg!

direktlänk hittar du här: http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=A89WYlGqQ3puMKBCLFIklqMn5kHUomnmjk97#bikiniGallery

kram och ta hand om dig. ♥

Craxyknas sa...

Kul tolkning :) Slog mig inte förrän nu att man kan ju göra ett riktigt blogginlägg av det också och skriva något vettigt till ^^ Fin bild på tulpanerna :)

AnnCathrine sa...

Bra triss, verkligen 7-ig! Både blommorna och fotot på dom var supervackert!
Jag gillar/köper/sparar cd-skivor fortfarande. Spelar dom så det "dånar" i hela huset eller i bilen. Dessutom gillar och sparar och köper jag så många vinylskivor jag hittar som är bra oxå... :-) Lite nostalgiker kan man väl säga... ;-)
Ha de gott!