söndag 14 mars 2010

Min favorit Salem Al Fakir

Är aftonbladet felinformerade? Vadå Andreas Johnsson satt som vinnare av Frankrike? Frankrike gav ju visserligen 10 poäng till Johnsson, men tolvan gick ju till Salem Al Fakir? Andreas Johnsson fick över huvudtaget inte en enda tolva, så det verkar inte som om någon som Johnsson som vinnare.

Visserligen står det att Frankrike HELLRE ville ha Johnsson som vinnare, men i så fall kunde de lika gärna ha skrivit. "Frankrike ogillade Annas låt, ville hellre ha Peter Jöback". Han fick ju en hel poäng av Frankrike. Anna fick noll.

Min favorit var Salem al Fakir.(Eller "Släggan al fakir", namnet vi försöker lansera hårt på Chalmers.) Det kan vara därför jag bli lite sur när Aftonbladet skriver om Frankrikes "Favorit" Andreas Johnsson.

Okej, jag ska sluta tjata. Det blir ju inte intressantare varken den andra eller tredje gången jag obsessar över det här. Dessutom är det redan för sent. Men något som är intressant: Har inte Darin blivit smalare sedan Göteborg? Eller hur?

Men snälla Anna Bergendal, byter du inte skor innan Norge vill jag inte titta.
Och jag kan medge att jag är lite bitter.

Och till nästa år ska jag skaffa mig 30000 vänner så att vi kan bestämma utslaget tillsammans. Med 30000 röster extra på Salem al fakir hade han vunnit.

Men let's face it, Anna Bergendal vann med "it's my life". Om Sverige åker ut i semifinal får vi skylla oss själva och ta bort telefonröstningen nästa år.

andra bloggar om: melodifestivalen, euorovision song contest, Anna Bergendal,

6 kommentarer:

Eligin sa...

Anna Bergendahl kommer inte att byta skor inför norge om hon inte måste. För övrigt, diskvalificeringsryktena vi läste om. De gällde uppenbarligen att hennes converse hade gynnat all stars företag gratis, och det gillade inte Svt. Så hon fick byta skor eller bli diskad. Då valde hon ett par likadana skor, fast dessa var inte äkta converse utan givetvis kopior som finns överallt. Dem fick hon tydligen ha enligt SVT. Hon säger nu att hon vill ha sina egna converse i Norge också. Om hon inte får det tänker hon ha kopiorna.

Targenor sa...

Inte för att jag såg melodifestivalen eller bryr mig särskilt mycket i den, men brukar Aftonbladet ha många rätt i sina rubriker/artiklar? :)

Känns ofta som dom sett andra saker än vad vi andra sett

Sanna sa...

har du haft en trevlig helg ?

Josefine - vardagen som 16 år och sjukskriven sa...

Jag kan inte hålla med dig mer! Det är som vanligt, vi röstar på något som inte går hem utomlands, är så stolta och skryter om att den kommer vinna, det är ett jäkla ståhej, och så när peronen/arna kommer hem med en låg placering skäms vi och skyller på någongint annat, då slutar vi plötsligt vara stolta osv.

Med Salem hade vi nog haft en chans, kanske inte vunnit men med hans låt kunde man känna någonting, den var skriven av han, efter egna erfarenheter, inte åt han med någon annans erfarenheter som annas låt tex. Jag överdriver säkert också väldigt mycket kring hela melodifestivalen men ja, det är mitt liv!^^ Och ja, jag kunde inte hållt med dig mer om att SALEM SKULLE VUNNIT!:D

cattan sa...

Hej! haha vilken klockren video :)
och fin blogg!
Just nu håller en tävling på i min blogg.
skulle vara kul om du ville vara med..

jag designar egna smycken, och har just nu 2 armband i vårfärger som väntar på att få bli omhändertagna :)

Hoppas det går bra för dig!

cattan

Helle sa...

Ja, Salem var bäst! I <3 Salem!