söndag 17 januari 2010

Finns det något bättre än rolig mat?

Déco Spirale har ännu inte slutat vara roligt. I förrgår gjorde jag spiraler av de 2 kilo morötter jag köpt på Lidl(Några av dem alltså, de flesta var för små). De kostade 6,99 för 2 kg. Suveränt pris när man bara är ute efter att göra spiraler av dem.

Nästa gång jag råkar hamna i härlanda ska jag nog ta och köpa den där Girlang-makern. Tänk så roligt man kan ha med den. Då KAN ju inget vara för smalt som problemet blir med spiralerna.
Varför ska jag då åka till Härlanda för att handla när "Bagaren och Kocken" finns på internet? Två anledningar:
1. Jag ogillar fraktavgifter på 69 kr när jag bara ska köpa en sak.
2. För att det är kul att gå runt i butiken.


I övrigt har jag och Pierre(mest Pierre) satt upp ett draperi till sovrummet idag. Själva uppsättningen med gardinstång är inte hundraprocentig, men en billig lösning när man behöver något som skärmar av när en vill sova/plugga och någon annan vill spela dataspel på sin högljudda dator. Tyg hjälper.Ett litet problem är dock att gardinstången sviktar, då den tydligen inte klarar vikten. På något sätt måste vi nog lösa det, antingen med en grövre stång eller en riktig uppsättning.
I taket ovanför där vi nu satt draperiet finns faktiskt märken efter just en sådan. Kanske kommer vi ändra det här senare.
En fråga: Ska man ha grått och rosa, bara grått, eller bara rosa på draperierna?
Och så ska de strykas också.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt draperi, det kräver nog ändå ett stöd i mitten för att bli riktigt bra/M

louise sa...

Vill också äta skruvad morötter. Jag tycker att det var snyggt som det är nu. Annars vore det ju snyggast med enfärgat och ännu snyggare med 4 tyger. Men onödigt med cash. Fan.. jag blev lite velig märkte jag : )

SNAADRAA sa...

Hur gör du såna där skruvade morötter?? :)

Blom och Hilton sa...

Let us sell our soul to the devil so we all can be slaves to the world of fashion...

angelicato sa...

jag har också sådär vid min säng =)