fredag 28 december 2007

Det här med nyårsplaneringen....

Det blir inte alltid som man vill, det är ett bevisat rätt klart faktum. Det blir heller sällan som man tänkt, men det är en annan sak.För övrigt, vi får se hur det blir denna gång, om det blir som jag tänkt eller som jag vill, eller inte. Egentligen har jag kanske inte tänkt så mycket, men det blir Eskilstuna detta år, av flera anledningar:)

Men visst, lite grann vill jag faktiskt åka till Örebro och få träffa lite av mina gamla(Ja okej inte så särskilt gamla kanske) vänner från förra årets Gotlandsklass. Men... kompromisser är det som gör ett förhållande att fungera, och jag kommer säkert ha lika roligt i denna stad. Alternativ nummer två hos Sissela och Martin är inte alls dumt, så tro inte det!

Men det är upplagt för att bli bra, jag har en klänning(kanske iallafall... om jag inte ångrar mig samma dag och får klädbekymmer och anser mig ha NOLL kläder...det kan hända) jag har min smaksatta rom, äppelvin och så har vi mousserande vin.(Hah, champanje är för miljonärer.och för dem som kan stava till det...för det där är väl ändå inte rätt...eller?)

Dagen innan eller på nyårsafton tänkte jag lägga upp mitt års historia. En liten sammanfattning för att komma nånstans nästa år.En liten tradition som aldrig är helt fel, det liksom BORDE hjälpa mig minnas saker, typ som i våras när jag skulle testa saker jag aldrig gjort förut, bara för att jag var så deprimerad av att Pierre just åkt från Gotland . Det gjorde mig alltid lika ledsen när jag eller han var tvungna att åka. Fast jag kom inte så långt, detta var vad jag gjorde då.

1. Dricka vin, ensam, mitt i natten på en vardag. (Ensam var det viktiga)
2.Gå till frukost i pyjamas(Skolans frukost, det var kallt...)
3. lyssna på låtarna till melodifestivalen på radion i förväg.(det var...extremt onödigt)

Kanske inte världens största genombrottsgrejer, men jag hade aldrig gjort det förut, och glöm inte att för att komma till skolans frukost måste man gå utomhus i snön(det var inte alltid snö) 50 meter för att äta i en matsal, det hade liksom aldrig blivit av bara. Det var inte konstigt eller så, men ingen gjorde det bara. Man klädde sig någorlunda innan frukost, så var det.

Nu sitter jag i Gillberga, med ett mobilt internet från 3 som man kan ta med sig ÖVERALLT.(Ja, det är ju inte mitt,det är Pierres föräldrars, så snarare är det dem som kan ta med sig det överallt för 199 kr i månaden) hmm... rätt praktiskt, men inte lika snabbt som vanligt bredband så få inga idéer nu Daniel.

Vi ska tydligen spela spel sen med Staffan och Therese, och Johan, hos Johan. Och Pierre läser mytologiska uppslagsboken. Interesting...not. Eller kanske lite.

2 kommentarer:

Frida T sa...

Ja, mytologi är faktiskt intressant, jag orkar bara inte läsa en urtjock bok med minimal text bara sådär, men det gör Pierre. Och så hoppas jag att vi inte blir borta hela natten och spelar spel...jag kommer somna.

Antonia sa...

men men....örebroooooooooooo!!!
komsi komsi ^^