måndag 8 februari 2010

Det är trots allt en tenta.

Ja, just det, min tenta den 15 januari... Den minns väl alla? Ja, jag iallafall.
Jag grät i telefonen när jag ringde någon ansvarig och kände mig usel.
Igår kväll såg jag dock att omtentan kommit upp på tentamenschemat. Dock inte bland tentorna jag fick anmäla mig till...

- Hur är det möjligt? Hon som var registreringsansvarig sa ju att hon skulle registrera mig på kursen så det där förra problemet inte skulle dyka upp igen.

Jo, jag blev såklart registrerad på den ena halvan av kursen. Kursen är nämligen uppdelad i två delar, Organisation och metod/uppsats. Om man läser hela kursen skrivs man upp på den stora delen, men läser man bara halva(som jag) skrivs man upp på enbart den halvan. Så är det. Och tentan registreras för hela kursen. Så, min kurskod stämde inte överens med den. Hmm..
Jaja, hur som helst, så ringde jag receptionen som kunde anmäla mig utan några problem som helst, så den 20 februari skriver jag organisations-tenta! (typ jippie). Så nu ska jag göra världens bästa planeringsschema för mitt pluggande. Imorgon kanske jag till och med ska ta och gå på tentamensseminariet på tentan jag INTE skrev. Och se om det finns något att lära sig. Jag tror det vore smart. 80% prioritering på organisationstentan fr.o.m nu.

Och nu sitter jag här med mina två datorer och scannar grejer på en och kollar på serier med den andra. Dumt, sa vi inte 80% på organisationen?
Och så kanske jag borde kasta i mig lite kvällsmat?

Viktiga saker att fokusera på under den här månaden.

  • Grupparbetet i music-kursen. upphovsrätt i olika länder. Go Frankrike!
  • Göra en protypwebbsida för webbkursen
  • Göra grupparbetet för webbkursen. Som jag inte fattat än.
  • Plugga på organisationstentan. PRIO 1!! 80% av energin på den.
  • Det andra grupparbetet i musickursen ska ju börja också. snart.

  • Harmoniläran kan vänta. Till typ maj.

Okej, mat. Vad finns att äta?

1 kommentar:

Eligin sa...

ja men det är ju kul för dig att du hinner plugga. Jag har minsann tenta på fredag och jag måste vara i skolan minst mellan 9 och 17 varje dag. KUL!

Hur det kan komma sig? Jo, läraren säger att det är ett förhör. Men jag tycker det verkar svårare än så!!