fredag 15 januari 2010

Bilden som jagar mig

Jag kan inte för mitt liv förstå den här reklambilden som Lindex har satt ut i alla sina skyltfönster. Den är så konstig! Vad är det hon försöker göra, liksom? Ta av sig huvudet?

Angående tentan förresten, så gick det inget vidare. Jag åkte inte dit efter ett par jobbiga samtal till skolan för att ta reda på om jag var registrerad eller inte. Först var jag inte behörig eftersom jag inte läst A-kursen i Företagsekonomi. Men det har jag ju!
Jag läste ju den kursen i Göteborg och jag har alla papper man behöver för den. Jag har till och med fått mitt tillgodoräknande godkänt här i Kalmar! Det fixade jag innan jag flyttade hit! Jag har papper på det också... Men tydligen vet ingen hur man ska göra eftersom jag läser på programtermin 4 när jag egentligen ska vara på termin 2. Men ursäkta då, jag kan väl inte läsa kursen igen bara för att ni vill det...
Och när jag frågade om tentan så sa hon bara:

- "Tentan är ju idag."
- "Ja," sa jag.
- "Det var ju synd."

Så jag gick inte dit. Jag åkte och lånade böcker på biblioteket till en annan kurs istället och grät en stund för dagens misslyckande.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Kul att du är med och tävlar!

Jonna sa...

Svar; uh, tidigt det också :( o man ska ju alltid vara ute i sista stund o boka också, då alla "bra tider" redan är tagna, haha ^^ :)