torsdag 14 januari 2010

En gammal upphittad pinsam video


Egentligen skulle jag gjort något annat ikväll när jag kom hem. Jag skulle ha satt mig och pluggat ännu hårdare på tentan som jag för övrigt inte är anmäld till. Jag mailade en person på skolan som svarade att nej, jag är inte anmäld, och ingen kan göra något åt det. Och tydligen är det många som går kursen som inte lyckats anmäla sig så... "Lycka till att få skriva din tenta!" säger jag till mig själv.
Det här var ju inte alls optimalt! Inte alls.
Så i min sorg över detta satt jag med min gamla dator (eftersom min nya dator strular) och den externa hårddisken och kollar runt lite vad det finns för crap.
Och här har vi ett sådant där pinsamt klipp att det absolut inte ska upp på youtube, men blogger Video är väl ganska harmlöst?
Det här är historien.

Året var 2006, Daniel hade fått en ny dator med webkamera och gav därför sin gamla externa webcam till mig som satt med min gamla skrothög utan kamera(Den här, alltså). Kameran gav VÄLDIGT usel bild, men vi hade hittat ett program så att det åtminstone gick att spela in små filmer. Och just den här veckan ägnade jag mig nästan bara åt det.(Det finns alltså fler pinsamma videor, men den här Delar jag pinsamheten) Vi har alltid varit faschinerade av teknik, och uppenbarligen av att se oss själva i ett fönster på datorn.
En annan fruktansvärd rolig grej man kan göra är att se på filminspelningar när man själv(Eller andra) sjunger och dubblera tempot.

2 kommentarer:

attis sa...

Hej vännen. Tittar in en snabbis och önskar dej en skön dag.
Kramen

Maria sa...

:Den kommer från Lindex.