måndag 11 januari 2010

Shopping och nya skor

Mina skor har kommit! Mina fina rosa skor som jag beställde på Tradera för ett par veckor sedan.
I LOVE them!
De är rosa, höga och har inbyggd platå. fast varför ska jag beskriva dem, jag tog ju en bild när jag tog på mig dem för ett par timmar sedan. Och gissa vad, jag har dem på mig än(Man ska gå in skor). Lite roligt är att färgen stämmer väldigt bra överens med mina rosa strumpbyxor som jag haft på mig hela dagen av temperaturskäl.
Jag var lite orolig först, om de skulle passa eller inte, man ska vara försiktig med kläder och skor, och trots att jag har skickat mina mått till försäljaren så är man ändå aldrig helt säker. Men de är jättebra, 11 cm klack och allt.

Och idag gjorde vi också det där besöket på Bagaren och kocken i Härlanda. Härifrån kom jag med en magnetsked, en "Déco Spirale" och en rosa slickepott.

Här hemma hos Daniel i Mountainlake ska det nu lagas hel ugnsbakad kyckling ikväll. Jag ska då förståss testa min Déco Spirale och göra en potatisspiral. Hihi. Det är ju jätteroligt!
I Spotify spelas Lady Gaga och jag ska nu äntligen ta av mina nya skor. De har kanske suttit på lite väl länge nu, jag är ju faktiskt inomhus. Fast just nu stämmer ju hälften av min banner iallafall. "Stilettklackar i" alltså. Fast frågan är om det här räknas som stilett. Måste inte klacken vara av metall? Jag är osäker, och Wikipedia klarar bara av att hänvisa till vapnet stilett och det hjälper ju inte mycket...

3 kommentarer:

Sally sa...

Vilket roligt bloggnamn och vilka härliga skor!!!! Kul att du tittade in på SallybySally:) Titta gärna in igen för vi kommer att ha tävlingar längre fram då vi lottar ut smycken.

/Sally

Alice sa...

jag vill ha!!

www.tulins.blogg.se sa...

Dessa skor skulle jag aldrig ha på mig, men de är jävligt läckra! Tummen upp för skorna.