fredag 15 januari 2010

Dessa idioter på Facebook

Det här verkar vara ett vanlig skämt som folk har för sig på sistone. Min kusin skickade till exempel en inbjudan till mig att gå med i någon grupp på facebook som hette "Tjejerna mot killarna" där man tydligen tävlade att få flest medlemmar.
Jag gick förstås inte med, något vettigt måste liksom grupperna jag går med i vara. Som "Vi som tycker att kårmedlemskapet är självklart" = En vettig grupp, jag tycker att det är självklart med kåravgift och kårmedlemskap.

Men för att återgå till saken, ett par dagar senare ser jag det här skrivet av samma person:

om du gått med i tjejerna mot killarna....gå ur de har ändrat sin info till "vi som har haft sex med våra föräldrar"...!!!!

Nu uppmanar hon folk att gå ur gruppen hon tidigare försökte få mig att gå med i. Om igen,vettigt. Hon är ju liksom tusentals andra utsatt för ett idiotiskt skämt av någon idiot som tycker det är kul att byta namn på grupper när tillräckligt med folk gått med.
Och på aftonbladet har de ett annat exempel. Här är det tydligen grupp där man kunde se vem som besökte ens profil som plötsligt blev en pedofilgrupp...
Vem är det som roar sig med såna här idiotiska saker? Vem tycker att det här är kul?

Idioter.

4 kommentarer:

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

De som gör det är någon som har för mycket fritid och för lite hjärna helt klart :)

Ma sa...

Jag kan förstå om man byter namn på en grupp som har ett namn som är snarlikt något annat gruppnamn. Men att hålla på det viset som det är skrivet om verkar ju helknäppt. Ha en bra kväll...

Photographs by Natalia sa...

sv: Härligt med plusgrader :P fast då blir det bara en massa slask ju.

Linda sa...

Jag förstår inte denna Facebook-hysteri för fem öre. Håller med: för mycket fritid och/eller för liten hjärna.

Sv: Tack! Datumet bara försvann så nu måste jag klura ut vart det tog vägen...