tisdag 19 januari 2010

De usla tentaresultaten.

USCH vad arg jag blev. Nu äntligen dök tentaresultaten till tentan jag skrev den 18 december. 28 poäng! exakt en enda poäng ifrån VG. Det känns så... dåligt. Dåligt att få en poäng från VG. En poäng från Godkänt hade bara betytt ännu en tenta, som jag förresten säkert hade klarat med bravur(!) men en poäng från VG betyder ett Godkänt som jag är stuck med resten av mitt liv.
Fast någon i min klass är nog ännu mer besviken än jag. En stackare som fick 28,5 poäng. Dvs. en halv poäng från VG. Då skulle jag vara sååååå mycket mer bitter (Men jag är bitter ändå).
Jag satt där och försökte addera frågorna ihop. Han kunde ju kanske ha räknat fel, tänkte jag. Jag hade ju liksom full pott på tre frågor av sex. Då kan man väl inte ha bara godkänt?
Svar: Jo. (Åh, så bitter!)
Och för att göra mig själv ännu bittrare kollade jag procenten. Det stod att man behövde ha 80% av full pott på tentan för att få VG. Jag gjorde uträkningen: 79,2% . (Kan ni se någon bittrare i det här rummet?)

Sådär, nu har jag fått det där ur systemet.

När jag kom hem för några timmar sen började jag baka bröd. TRE degar(Det du) Två med matbröd och en för bullar för de där stunderna när man vill dricka te, äta en bulle och se på serier.
Nu ropar brödet från köket. Dags att sätta in den första plåten i ugnen.
Och imorgon ser det ut som om jag ska gå upp vid halv fem så jag hinner med tåget(Bussen?) klockan kvart i sex. Det är delvis därför jag bakar. Jag är i desperat behov av frukostbröd som jag kan ta med mig på vägen.

1 kommentar:

Johanna Småbarnsmamman sa...

Vilken härlig blogg du har!! :)
Tack för gratulationen på min blogg!! :D
Ha en fin dag!