tisdag 12 januari 2010

Studentens problem...

Några dagar innan tentamen i Organisation och jag börjar flippa ur. Antingen så fattar jag ingenting av den nya hemsidan för tentamensanmälan, eller så har jag bara inbillat mig att jag har anmält mig till tentan. Jag VET inte!
Jag blir knäpp! På riktigt alltså, jag förstår ingenting... Jag har väl aldrig inbillat mig att jag är anmäld till en tenta förr?
Hur som helst kom jag att tänka på att jag vid kursstart inte var behörig till kursen, och därför registrerades jag inte. Men någon vecka senare fixade jag ju till det där, så att jag blev behörig. Då fixade väl de till registrering? Eller? Jag tycker det iallafall.

Hur gör man annars i Kalmar, om man inte är anmäld till en tenta? Går det bara att gå dit och hoppas på att någon annan kanske dyker upp?
Jag har ingen aning.

HAVE I GONE MAD!?!?!

För övrigt är jag fortfarande i Göteborg, imorgon är det tänkt att vi ska komma hem till Kalmar, men just nu ser det glest ut på tågfronten. Idag hyrde Daniel en bil så att vi skulle kunna åka ut till Ikea och köpa saker till Daniels också rätt glest möblerade lägenhet.
Så medan jag sitter här och flippar ut över tentamensanmälningar håller Pierre och Daniel på att packa upp bord och stolar och grejer... Och äntligen har nu Daniel en helfigursspegel. Jag förstår inte hur han klarat sig så länge utan en sådan.(Hur länge har han bott här i Göteborg... 2 år?)

Bilden är från bilresan hem från Ikea. E6:an gick långsamt framåt. 50 minuter tog resan från Ikea Bäckebol till Mountainlake, dock med ett 2 minuters stopp på Chalmers för att hämta den där kavajen Pierre tappade bort under nyårsnatten.

3 kommentarer:

Malin sa...

Tack så mycket!

om du har problem med att anmäla dig till en tenta i kalmar, går du ner till receptionen på din institution, de är alltid så hjälpsamma, speciellt på fd. IKD.

Vad pluggar du för nått?

M sa...

Tack :)
Tar lite tid att lära sig hur allt fungerar. Håller på att bli galen på hur man ändrar i designen, men dte lossnar nog snart :)
Lycka till på tentan.

Anonym sa...

Ett år din dummer! :P