fredag 22 januari 2010

Smart reklamkupp av Louis Vuitton?

Alltså vad är det för tjat om Mona Sahlins väska? Hon fick den i present, hon fyllde 50! En artikel syftar på att den är värd en halv månadslön för vissa människor, kanske borde inte en vänsterledare få ha en sådan väska? Men herregud, hon har väl inte köpt den för skattepengar heller. Det var ju en present! Hon måste väl få använda en present?

Den här stackars väskan som Mona Sahlin har haft med på ett foto med andra partiledare har delat folk i två läger. Åh ena sidan de som tycker att det är självklart att hon ska få använda sin fina väska. Endel har inte riktigt fattat att hon fått den i present och säger att hon får väl göra vad hon vill med sina pengar. Vilket jag håller med om, om hon köpt väskan själv, vill säga. Och för en femtioårspresent är det väl inte så mycket pengar vi pratar om? eller?(Säger den fattiga studenten).
Andra säger att det är osmart och otaktiskt att gå omkring med en dyr väska och samtidigt prata om ökade klyftor i samhället. Tja... Men vi kan ju om igen återgå till att det var en present.

Om vi säger såhär, om någon gav mig en så fin och klassiskt snygg Louis Vuitton-väska skulle jag lätt bära med mig den. Jag kanske skulle vara rädd för att bli rånad någon gång, men håller jag mig i stan bland folk så borde jag väl klara mig.

Mycket bloggar har skrivit om det här väskdebattsfenomenet - Men, ska vi vara helt ärliga så verkar de flesta inte heller fatta varför det har blåst upp såhär.1, 2, 3, 4, 5, 6 plus de övriga 45 bloggarna om den här väskan.

Louis Vuittons PR-folk kan i allafall skatta sig lyckliga över Sveriges Promotion av väskan. Roligt för dem.

4 kommentarer:

Nina sa...

Kloka tankar.

/Från en som överför sina tankar via en ROSA dator ;-)

shall sa...

Svar: Ja visst är dom snygga:)

Handväske-Herta sa...

Jag läste just i Expressen att Göran Perssons väska kostar 57 000kr. Det tycker i alla fall jag är ett astronomiskt pris för en väska.

Frida sa...

Varför är det ingen som tar upp Göran Perssons väska på samma sätt?