måndag 11 januari 2010

Resan till supervintern

Sådärja, då är vi tillbaka i Göteborg, efter en jobbig resa med en dum unge som berättade om sina drömmar lite väl högljutt. Detta resande fram och tillbaka börjar redan göra mig trött, visst är det då kul att tänka att det bara är början, och att resandet kommer fortsätta hela våren med resor till Hultsfred, Göteborg och säkert en och annan sväng till Eskilstuna(Bara en bestämd än så länge). Fast mest till Hultsfred. Och så tillbaka till Kalmar.

Det är som om jag går in för att komma upp i 25000 sj-priopoäng och få svart medlemsnivå. Eller åtminstone grå. Det gör jag(Grå alltså) dock går det inte så bra, och helt seriöst är väl heller inte min strävan. Jag har bara 1000 poäng det här medlemsåret. Fast...har medlemsåret just börjat? I så fall är det bra. Har de en annan räkning på Sj är det väl lite sämre. oh well.

Pierre har kommenterat bilden på det förra inlägget. "Två olika stora Frida". Ja, jo jag vet, men jag jobbade i photoshop under TIME CRUNCH! en kvart är inte mycket när man samtidigt packar. så det så. Dessutom skulle jag ju ta bilden.

I övrigt tänkte jag fundera över det där nätshoppandet.. jag hade tänkt att beställa ett par grejer på bagaren och kocken häromdan, men eftersom jag hatar fraktavgifter kollade jag var butiken låg, och SE, det är ju den där lilla butiken i Härlanda som jag faktiskt besökt med Daniel någon gång för ett år sedan. Det känns ju som att den är värd ett nytt besök. Jag måste ju göra grönsaksspiraler. Och så vill jag ha en rosa slickepott.

I Göteborg är kylan som bäst just nu. Vi missade med ett par dagar supervintern med -15. Tack och lov. nu är det "bara" typ -7.

1 kommentar:

SebbeSula.se sa...

tack så mkt :) Jag håller med, det blir inte lika fint i stan. Så jag är så nöjd att vi flyttade ut på landet.
Kul blogg förresten! Satt o läste igenom den lite :)