lördag 16 januari 2010

konsten att gå i högklackat

Jag trodde faktiskt att jag var riktigt bra på det här att gå i högklackade skor. Jag menar, jag äger ju nästan bara klackskor och använder i princip bara det(Om man inte räknar några par kängor som jag använder när det är snö ute och jag inte vill förstöra mina andra skor). Efter några promenader inomhus i mina nya rosa pumps märkte jag dock att så inte riktigt var fallet. Ont gjorde det, så ont att man nästan lite oseriöst började överväga ett liv med avkapade fötter. I just de här skorna var en promenad nästan i klass med tåspetsdans, och sådant har jag fått nog av.

Mina grå pumps är nog däremot de skönaste 9-centimeters klackar jag gått i. Det var på grund av dem jag började älska högre klackar. Nu känns de som ett par gymnastikskor i jämförelse med de rosa.
Men det går allt bättre med de rosa stilettklackarna. Efter att haft på mig de några dagar inomhus och i tvättstugan så börjar jag kunna ta fler än tio steg. Och jag går inte lika stolpigt längre. Nog är det så som alla säger att övning ger färdighet. 11 centimeters klack är ju lite skillnad från 9...
Förresten finns det till och med kurser man kan gå, men det känns väl ändå lite overkill. Jag äger ju i princip bara klackskor och använder det varje dag så det är inte som att jag inte KAN gå i skor med klack. Jag har bara lite småproblem med just dessa. Men det har snart löst sig.
Nu vill jag ju inte direkt kapa av fötterna efter 10 steg.På måndag börjar jag förresten läsa webbdesign på distans. Jag har börjat läsa lite i böckerna och känner att det här nog ska bli roligt. Och så ska jag köpa mig en domän också. Det vore roligt.

2 kommentarer:

Snor & Glamour sa...

De rosa är ju hur snygga som helst!! Kram "Fru" Frida

emma sa...

klackar är det bästa som finns. fast kan inte gå i jättehöga, men jag övar också! :) var har du köpt de rosa skorna btw?