tisdag 26 januari 2010

En kopp kaffe och en årsredovisning från utlandet

När vi kom tillbaka från Göteborg för ett tag sen (En vecka sen?) fick jag med mig den här underbara laptopbrickan från bolagret. Den passar dock typ bara för små datorer, som denna. Min gamla tegelsten(dell-laptopen) får knappt plats - men det går. Mugghållaren går dock inte att använda. Men seriöst, vem använder den ändå? Det är ju som att frivilligt hälla kaffe på tangentbordet.
Min skrivbordsbild på gulddatorn är förresten något konstigt idiotland jag aldrig sett förr.

Inatt läste jag klart "Piraterna - De svenska fildelarna som plundrade Hollywood". En av få böcker jag läst de senaste åren som inte varit kurslitteratur. Den är intressant, både ur teknisk synpunkt samt om man vill lära sig vad debatten om fildelning egentligen handlar om. Men det är lite fusk. Boken har delvis med skolan att göra. Snart, när jag skrivit klart det här och slutat arrangera bilder i stil med gårdagens pennjakt ska jag till exempel fortsätta mitt inläsande av Frankrikes upphovsrättsorganisation SACEM. På bordet ligger en årsredovisning från 2008, helt utan kaffefläckar som jag behöver läsa klart innan imorgon.

Och det här är tydligen dagens viktigaste artikel...

2 kommentarer:

Who the fuck is sa...

SV: Ja, ska bli jävligt spännande att läsa ett sms om några år, kommer bara vara en massa jävla tecken. Får man ha en "ordbok" bara för att tyda tecken..

Blom & Hilton sa...

Gillar ni Goldfrapp? BE FASHION