söndag 24 januari 2010

Ingen mer vår i år.

På dagens första blogginlägg(om man inte räknar fototrissen strax efter midnatt) visar jag en bild på en termometer.

Varför?
Jo, därför att aftonbladet berättar att vi kan glömma våren och visar oss ett gäng teckningar av Sverige som visar hur vädret kommer att bli fram till februari. Tydligen ska det bli kallt, kallt kallt, plusgrader, kallt, kallt, kallt, kallt, kallt och så plusgrader igen den 2:a februari. Good to know(om man nu kan mäta så långt.) Det här berättar de alltså den 24:e januari. Vi kan glömma våren, nu är det nämligen vinter hela året.

Vår nyligen inköpta termometer berättar minusgrader som är för många för att våga röra sig utanför lägenheten, men inne är det visst för varmt. Faktiskt. Skulle du tro mig om jag berättade att båda våra två element är avstängda och har varit det sedan vi flyttade in?
Det är några dumma rör som går alldeles under vår lägenhet som vi inte kan göra något åt som skapar temperaturerna. Inte undra på att jag fryser så när jag åker någon annanstans.

För några timmar sedan gick Pierre till jobbet, så här såg det ut då. Av någon anledning vägrar han ta cykeln. Jag undrar varför.

1 kommentar:

Sally sa...

Just nu kan du var med och tävla om ett smycke från SallybySally.
Du kan bli den lyckliga vinnaren!
Gå in på http://sallybysally.blogg.se för att vara med och tävla.

/Sally