fredag 8 januari 2010

Snö överallt och jag nätshoppar!

Jag har egentligen inte så mycket att berätta om idag... Allt är i princip likadant som för några dagar sen när jag kom hit...
  • Jag är fortfarande sjuk. Det har dock övergått från blixthuvudvärk till massor med snor.
  • Jag har haft en blåsa i munnen som vägrar försvinna sen flera dagar. Trots aftex varje kväll och borstning 4 gånger om dagen med Zendium.
  • Jag spenderar mina dagar med att fönsternätshoppa, leta e-böcker, plugga Organisation och vänta på att Pierre ska komma hem.
Vädret är fortfarande värdelöst, så jag har praktiskt taget inte gått utanför dörren sen jag kom hem, utan sitter mest här i Pierres jättesköna och varma kofta. Bilden är från igår, när snön öste ner utan slut. Idag har det varit soligt, men det har vädergudarna tagit igen genom att istället göra det svinkallt. Imorgon är det dock nollgradigt. Om jag mår bättre då ska jag till och med gå utomhus för en gångs skull.

Det har handlat mycket om vädret i den här bloggen på sistone. Och för att det inte ska bli en ren väderblogg så ska jag visa vad jag handlade på Nellys rea idag i min uttråkade, förkylda värld.
Är den inte fin?
Jag är lite efter när det kommer till nätshopping för kläder. I övrigt är jag med. Jag har 57 omdömen på tradera(Dock är många av dem som säljare) och köpte så sent som i veckan lite kurslitteratur till en av kurserna i vår. Dessutom ligger ett gäng böcker som jag tröttnat på
(läs: "som jag egentligen aldrig ville ha men var tvungen att köpa för skolan") till försäljning på bokbörsen.
Jag är bara lite försiktig med kläder från butiker på internet. Tänk om det är fel storlek etc etc...?

Jag älskar alltså nätshopping. dock ogillar jag fraktavgifter. Men den får jag väl lära mig att leva med, antar jag.

2 kommentarer:

Paula sa...

Öh hahaha vadå bessewisser?

Amanda sa...

Jo, väldigt! läs den tycker jag